استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای برجام منابع سیستم بانکی در سطح کلان کشور افزایش پیدا میکند و در همین مدت کوتاه پس از اجرای برجام بانکهای زیادی از کشورهای خارجی تقاضای احداث بانک در ایران را داشتهاند.
به گزارش اعتدال به نقل از فارس، قاسم سلیمانیدشتکی در نشست شورای هماهنگی بانکها با اشاره به فرا رسیدن زمان اجرای برجام اظهار کرد: در دوران پساتحریم باید اقتصاد مقاومتی و تولید ملی را عملیاتی و در راستای رونق اقتصادی گام برداریم.
وی با اشاره به اقتصاد متکی به داخل بیان داشت: نباید یک جامعه مصرفی قوی به کشورهای دیگر ارائه دهیم چرا که این یک تهدید است، بلکه باید در دوران پساتحریم با برنامهریزی صحیح از تمام توان خود در عرصههای مختلف استفاده کنیم.
سلیمانی عنوان کرد: در بخش درمان، ناوگان هوایی و مسافرت، فنّاوری بهروز، مواد اولیه و سایر بخشهای دیگر که با مشکلات فراوانی روبهرو بودیم اکنون میتوانیم به توسعه بیشتر دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به بلوکه شدن دهها میلیارد ریال از پولهای کشور در کشورهای دیگر بیان داشت: با لغو تحریمها صادرات رونق بیشتری میگیرد و تولیدکنندگان کشور از این پس با فروش تولیدات خود در عرصههای جهانی به توسعه اقتصادی جامعه کمک بیشتری میکنند.
این مسئول بیان کرد: 6 مصوبه شورای امنیت سازمان ملل به صورت یکجا لغو شدند که این دستاورد بزرگی برای کشور است.
وی ادامه داد: با اجرای برجام منابع سیستم بانکی در سطح کلان کشور افزایش پیدا میکند و در همین مدت کوتاه پس از اجرای برجام بانکهای زیادی از کشورهای خارجی تقاضای احداث بانک در ایران را داشتهاند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ورود به عرصههای جهانی ممکن است تهدیدی باشد که باید برای مواجهه با آن در راستای نوسازی اقتصاد و متکی کردن آن به فناوری روز و واردات کالاهای دانشبنیان اقدامات جدی انجام شود.
وی ادامه داد: باید از واردات کالاهایی که باعث تعطیلی کارخانهها میشود جلوگیری و کالاهایی که موجب تقویت اقتصاد ملی میشود وارد و از فن و کارشناسی کشورهای دیگر استفاده شود تا وابستگی به خارج کم شود.
سلیمانی تبیین کرد: کاهش اتکاء به نفت و استفاده از سرمایهگذاران خارجی در راستای بهبود وضعیت اقتصادی کشور از مهمترین اقدامات لازم در راستای کاهش وابستگی به سایر کشورها هستند.